Vi finder altid det billigste elselskab til dig

Vi er eksperter i elmarkedet og finder altid de billigste tilbud på grøn strøm til dig.

Vi ordner alt det praktiske for dig, og flytter dig automatisk videre til et nyt billigt elselskab, når tilbuddet udløber.

Du får altid Danmarks billigste elpris, samtidig med at du bidrager til den grønne omstilling.

 

Se hvor meget du kan spare

Du behøver kun at vælge boligform. Resten er udfyldt på forhånd. Hvis du kender din pris eller dit forbrug kan du rette tallene.

Vælg boligform

Kender du dit nuværende elforbrug og elpris? Klik her

Dit estimerede elforbrug per år er

Hvis du kender dit årlige forbrug, kan du rette tallet
kWh om året
Hvor finder jeg mit elforbrug?
Dit elforbrug kan du finde på din el-regning. Bemærk, at det både kan blive vist per måned og per kvartal og at man typisk bruger lidt mere strøm om vinteren end om sommeren. Vi skal bruge dit årlige forbrug. Du kan også finde dit elforbrug på de fleste elselskabers hjemmeside under din egen side.

Nuværende pris per kWh

Hvis du kender din nuværende pris kan du rette tallet
øre per kWh
Hvad er det og hvor finder jeg prisen?
KWh prisen er den pris, du betaler for selve dit elforbrug. Prisen fastsættes af dit elselskab og varierer meget. Prisen kan være fast eller variabel afhængig af strømprodukt. Du finder prisen på din elregning. Bemærk, at prisen varierer meget over året. Hvis du kun indtaster prisen fra en regning, får du ikke din præcise besparelse. Her anbefaler vi, at du kigger på alle dine elregninger for 2019 eller logger ind på dit elselskabs hjemmeside, så du kan beregne din gennemsnitspris for et år.

Abonnement og gebyrer

Hvis du kender din nuværende pris kan du rette tallet
kr. om måneden
Hvad er det og hvor finder jeg det?
Dit abonnement er en fast pris du betaler for at være kunde hos dit elselskab. Denne er uafhængig af dit forbrug og fastsættes af elselskabet. Dette vil typisk hedde elabonnement eller abonnement elselskab på din regning. Flere elselskaber opkræver udover elabonnementet også andre gebyrer. De gebyrer, de opkræver kan blive kaldt forskellige ting typisk vil det være: gebyr, administrationsgebyr, engros gebyr og handelsgebyr. Læg venligst disse gebyrer sammen og indtast dine månedlige udgifter til abonnement og gebyrer. OBS: bemærk at posten kaldet netabonnement/abonnement, netselskab/netabo er et abonnement der betales til netselskabet. Denne skal ikke regnes med, da det beløb vil være det samme uafhængig af elselskab.

Prisen per kWh er baseret på gennemsnitsprisen en forbruger betalte i 2020 iflg. Energistyrelsen og forbruget er baseret på et gennemsnitsforbrug for den valgte type husstand iflg. Energistyrelsen.

Spar op til 3.500 kr. pr. år

Fantastisk service. Jeg fik reduceret min regning med 2.177 kr. om året. Derudover støtter jeg omstillingen til vedvarende energi ved at købe grøn strøm, hvilket er vigtigt for mig

- Karina K, Dragør

GreenSavers gjorde alt arbejdet for mig og sparede mig for 3.962 kr. Jeg havde aldrig regnet med at jeg kunne spare så meget

- Kristian J, Lyngby

nu er jeg endelig sikker på, at jeg ikke betaler for meget for min el. Det kan være svært at gennemskue selv med alle de udbydere der er i dag. Tak for god service

- Signe C, Gentofte

Vi er din partner på elmarkedet

Så meget kan en
gennemsnitlig husstand spare

Lejlighed

1.005 kr. om året

To personer i en lejlighed op til 80 kvm kan gennemsnitlig spare 1.005 kroner om året.

Mindre hus

2.010 kr. om året

To voksne med to børn i et mindre hus på op til 130 kvm kan gennemsnitlig spare 2.010 kroner om året.

Større hus

3.015 kr. om året

To voksne med tre børn i et større hus på over 130 kvm kan gennemsnitlig spare 3.015 kroner om året.

Vi finder altid det billigste elselskab til dig

Spar penge og støt den grønne omstilling

Mange elselskaber giver et godt tilbud, for at få dig til at flytte over til dem. Men efter du har været kunde hos dem i noget tid, hæver de prisen markant.

Hos GreenSavers sørger vi for, at flytte dig over til et nyt elselskab inden prisen stiger. Så du altid er på den billigste elaftale på markedet.

Med GreenSavers køber du altid grøn el fra danske vindmøller, så du støtter den grønne omstilling, samtidig med at du sparer penge.

Sæt din elaftale på autopilot

Hos GreenSavers holder vi hele tiden øje med priserne hos de mere end 45 elselskaber i Danmark. Så vi hurtigt kan flytte dig til den bedste og billigste grønne elaftale.

Du kan selv opnå de samme økonomiske og grønne gevinster uden vores hjælp.

Det kræver bare, at du selv hele tiden holder øje med elmarkedet - og husker at skifte selskab, inden prisen pludselig stiger.

Vores erfaring er dog, at mange hellere vil lave noget andet i deres fritid end at studere elpriser. Derfor holder vi hele tiden øje med elmarkedet for dig.

Det tager kun 2 minutter at tilmelde dig GreenSavers. Så klarer vi resten for dig og sørger for, at du altid er på den billigste grønne aftale.

Sådan kommer du i gang

Start med at beregne, hvor meget du kan spare.

Indtast derefter dine kontaktoplysninger.

Så ordner vi resten.

GreenSavers er nomineret til SDG Tech Award

Vi er blevet nomineret til SDG Tech Awards 2020 for vores arbejde med FN’s verdensmål!

Vi arbejder målrettet på, at gøre det attraktivt for både private og virksomheder at købe grøn og klimavenlig strøm og dermed støtte omstillingen til vedvarende energi. Vi er derfor rigtig glade og stolte over denne nominering.

+45 42 90 99 39

hej@greensavers.dk