Vedvarende energi forventes at være en af de vigtigste løsninger på vores klimaudfordringer

Om os

Vi er 3 partnere, der driver virksomheden. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. En vision om en fremtid baseret udelukkende på ren energi. Vores mission er at få skiftet så mange virksomheder og private som muligt til grøn strøm og på denne måde transformere hele elmarkedet. Vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål #7 ‘Bæredygtig energi’ og #13 ‘Klimaindsats.

Vi er de første i Danmark, der hjælper private og virksomheder med at finde den bedste og billigste klimavenlige elaftale. Vi finder det bedste tilbud ud fra den enkeltes behov og præferencer og skifter til nyt elselskab. Vi holder dagligt øje med markedet og skifter vores kunder løbende, når der kommer nye og bedre tilbud. Vi er ikke et elselskab og ikke en prissammenligningsside. Vi er 100% uvildige og arbejder i vores kunders interesse. Vores mål er at gøre det simpelt og nemt at være på den bedste og billigste klimavenlige elaftale.

Vedvarende energi forventes at være en af de vigtigste løsninger på vores klimaudfordringer. Tempoet for udbygning af vedvarende energi skal op i helt nyt gear, hvis vi skal nå målene for CO2-reduktion i Paris aftalen. Man siger ofte, at vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste generation der kan gøre noget ved dem. Ønsker du – ligesom os – en grønnere verden, er vedvarende energi et godt sted at starte.

I Danmark er der mellem 45-50 elselskaber og mere end 200 produkter at vælge imellem. Der er stor forskel på pris og miljøpåvirkning blandt de mange udbydere. Mange vil gerne spare penge og gøre en forskel for miljøet, men får ikke skiftet elselskab, da de mangler indsigt i markedet, i produkterne og i priserne. På grund af, at markedet er uigennemskueligt, er der kun ca. 8%, der skifter elselskab om året. Det vil vi gerne lave om på ved at gøre det simpelt og nemt.

Vi ved, at vi kan spare de fleste af vores kunder for penge samtidig med, at de støtter omstillingen til vedvarende energi ved at købe strøm fra danske vindmøller.

 

Vi håber du vil være med på rejsen mod en grønnere fremtid!

 

De bedste hilsner,

Camilla, Signe og Anders

Partnerne

Camilla Kloss Fenneberg

CEO & Co-Founder

”Jeg tror på innovative løsninger der gør en forskel for miljøet og gør vores hverdag nemmere. Klimaforandringerne har gjort, at vi er blevet mere klimabevidste og at vi i højere grad vælger bæredygtige produkter og services. Samtidig lever vi i en travl hverdag, hvor vi efter finanskrisen og coronavirus er blevet meget mere fokuseret på løsninger der kan gøre vores hverdag nemmere og hjælpe os med at spare penge”. 

Jeg er derfor stolt af, at vi er den første danske CleanTech virksomhed, der kan sikre både private og virksomheder at de hele tiden er på den billigste klimavenlige elaftale samtidig med at de støtter omstillingen til vedvarende energi”

Camilla er en erfaren intraprenør og har i de sidste 10 år arbejdet med innovation, strategi, B2B og B2C marketing, forretningsudvikling, commercial excellence, produktudvikling fra ide til lancering og go-2-market strategi både nationalt og internationalt. 

Camilla har et højt drive, flere års ledererfaring og var inden hun startede Go2Green Energy og GreenSavers marketingchef i en C20 virksomhed. 

Cand.Merc i Økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Signe Thorup Gregersen

Director of Sales & Partnerships/Co-Founder

“Jeg er entreprenør af hjertet, og jeg kan slet ikke lade være med at tænke i nye muligheder og veje at gå.  Min største inspiration er de menneskelige behov, og hvordan vi bedst muligt kan imødekomme disse uden at gå på kompromis med en bæredygtig fremtid.

Derfor er jeg stolt af at være en del af Go2Green Energy og GreenSavers, hvor kunderne har mulighed for at spare penge samtidig med, at vi arbejder for en grønnere fremtid”

Signe har i over 13 år arbejdet indenfor forretningsudvikling, produktudvikling, strategi, salg og partnerskaber, på konsulent og sidenhen ledelsesniveau. De første mange år i en C20 virksomhed og sidenhen i start-up miljøet både som ansat og entreprenør.  

Signe er teamets networker. Signe har en naturlig nysgerrighed på mennesker og deres behov, og henter sin energi i de udadvendte realtioner. Derfor er Signe ansvarlig for, at skabe verdens bedste kunderelationer og partnerskaber.

Cand. Jur fra Københavns Universitet og HD1 fra Copenhagen Business School

Anders Olsen

Finance Director & Co-founder

”Naturen har altid været en stor del af mit liv. Som barn tog jeg altid med min far på jagt og efterfølgende begyndte jeg selv at fiske og sejle optimistjolle.

Naturen er til låns og vi skal passe godt på den. Jeg er selv meget glad for naturen og heldigvis er der kommet et større fokus på vores klima og miljø de senere år. Det jeg oplever som værende en af de største udfordringer for mange er, at det kan virke svært og uoverskueligt hvordan man som enkelt person kan gøre en forskel. 

Derfor er jeg rigtig glad for at være en del af Go2Green Energy og GreenSavers, hvor jeg kan kombinere mine analytiske ever til at optimere andre menneskers hverdag og spare dem for penge, samtidig med at vi gør en forskel for miljøet”. 

Anders er holdets talnørd og har de seneste år arbejdet som investeringsanalytiker indenfor ejendomsbranchen. 

Udover at være glad for at lave finansielle modeller og analyser har Anders erfaring som mellemleder og fra flere bestyrelsesposter.

Cand.merc Finance and Investments fra Copenhagen Business School.

hej@greensavers.dk